App+

Wat je wensen ook zijn, AppSky heeft altijd een passende oplossing voor je. Of je nu op zoek bent naar Single App of dat je een totaal oplossing zoekt met met verschillende communicatiemiddelen samengevoegd. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij maken een eerlijk en passend voorstel voor je. AppSky is jouw partner en we maken Apps voor jouw succes.

App+ Website / Webshop / speciale module?

Bepaal wat voor jou belangrijk is en wat het doel is. Naar dit doel gaan we werken en zoeken hiervoor naar de beste toepassingen en werken hiervoor samen met de beste developers en organisaties.

Onze specialisten kennen alle mogelijke vormen van koppelingen en samenwerkingsverbanden met externe organisaties en software programma's. Wij kunnen je dus altijd helpen! Onze experts adviseren je graag bij het samenstellen van de meest effectieve App voor jouw organisatie. Neem contact met ons op via 073 - 82 00 343.

Wij staan garant voor succes en wat we zeggen doen we ook!
 

TARIEVEN

Onderstaande prijzen indicatief. Het is immers afhankelijk van jouw wensen en eventuele koppelingen die met jouw bestaande systemen gemaakt moeten worden.

Het tarief bestaat uit een bedrag per maand en een eenmalig bedrag als Startup. Het genoemde Startup bedrag geldt als minimum tarief, de defintieve prijsstelling kan hoger uitvallen afhankelijk van jouw wensen!

Alle op onze website vermelde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

AppStores

Nadat de App klaar is, moet deze worden gepubliceerd in de AppStores. Voor Google is dit gratis. Voor Apple kunnen er extra kosten bij komen. Sinds 1 november 2017 heeft Apple de regels veranderd waardoor in sommige gevallen klanten zelf een Apple Account moeten aanmaken in iTunes. Dit klinkt ingewikkelder dan het is. Er moeten een aantal kleine stapjes doorlopen worden, waar wij je uiteraard volledig bij helpen en stap voor stap door het proces loodsen. Apple rekent voor het Apple ID wel jaarlijkse kosten van $ 99,- per jaar.

 

App+

 • App + Eventmodule

   
  Live Feed + Polls + App

  €50,00 per maand
  Start up kosten €450,00

  Klik op plaatje voor details
 • App + Site

   
  Website + Social Media + App

  €50,00 per maand
  Start up kosten €750,00

  Klik op plaatje voor details
 • App + Webshop

   
  Website + Webshop + App

  €50,00 per maand
  Start up kosten €2.000,00

  Klik op plaatje voor details
 • App + Seminarmodule

   
  Aanmeldmodule + Live feed + Polls + App

  €50,00 per maand
  Start up kosten €1.250,00

  Klik op plaatje voor details