Functies

dterug

Onderstaand vind je een greep uit de functies die we voor je kunnen maken. Staat jouw functie er niet in, neem dan even contact op met onze experts.

AppShop De ultieme oplossing. Je eigen webshop voor jouw klanten! Geen gepruts meer met webshops en andere platforms, maar 1 programma waar je alles in kwijt kunt. Laat jouw klanten direct een product aanschaffen en afrekenen via de App en stuur ze op of laat ze de producten komen afhalen bij jou. Betalen gaat heel gemakkelijk online via PayPal of direct bij jou. Wil je een koppeling hebben met jouw kassa, laat het ons weten, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden.
Beveiligde zone Heb je informatie die niet iedereen mag zien of informatie die alleen voor een bepaald persoon of groep zichtbaar mag zijn, dan kun je deze functie perfect gebruikten. Hiermee kun je bijvoorbeeld jouw klant een eigen omgeving bieden zodat alleen die klant de informatie ziet die jij wil. Handig als je een rijschool of kapsalon hebt. De informatie is alleen voor die klant zichtbaar en voor niemand anders. Ook handig voor jou om informatie op te plaatsen als geheugensteuntje voor jezelf. Bijvoorbeeld je eigen privé agenda.
Booking / Reserveren Deze functie is vooral handig als je graag wilt dat jouw klanten direct een afspraak kunnen inboeken. Ideaal voor hotel, restaurant, beauty, body en wellness en alle andere bedrijfstakken die hun klanten de mogelijkheid willen bieden om direct een afspraak bij je te maken. Ideaal als je zelf erg druk bent! Vergeet niet een bevestiging naar jouw klant te sturen als je de booking ontvangt.. dat heet een beleving creëren
Catalogus Heb je veel producten, maar wil je nog geen shop, dan is dit de ideale functie. Je kunt hier al jouw producten / diensten in opnemen en uitleg geven wat ze inhouden e.d. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Ideaal als je een winkel hebt met verschillende producten waar je graag meer over wilt vertellen. Een App wordt steeds meer gezien als de vervanging van print media. De meeste mensen nemen namelijk ook echt de tijd om er doorheen te bladeren.
Chat In onze 24 uurs economie draait het allemaal om de snelheid waarmee je informatie krijgt. Je herkent het wel, heb je net iets interessants gevonden, maar wil je nog wat aanvullende informatie krijgen, dan is er vaak geen enkele mogelijkheid om NU jouw vraag te kunnen stellen. Gemiste kans vinden wij! Daarom bieden wij de mogelijkheid om een chat functie in je App te plaatsen. Op deze manier kun je razend snel informatie uitwisselen!
Heb je nog geen chat op jouw website? Wij werken samen met het meest betrouwbare chatprogramma's van Zopim (betaald) en Tawk.to (gratis). Een account kun je aanmaken via zopim.com of Tawk.to.
Direct contact Het voordeel van een App is toch absoluut wel deze functie. Laat jouw klanten jou bereiken door slechts een druk op 1 knop! Makkelijker kan niet!
Extra pagina Extra pagina's zijn vooral handig al je jouw App wilt gebruiken als verlengde van jouw website of als vervanger van jouw website. Met een App hoef je namelijk geen website meer te hebben, je kunt alle informatie van jou en over jou en producten, gewoon in jouw App plaatsen. (Wil je meerdere pagina's in je APP gebruiken, dan is het verstandiger om deze onder te brengen in een folderstructuur.)
Facebook Jouw Facebook pagina direct in jouw App geladen en nog mooier jouw klanten kunnen direct Liken en jij en jouw klanten kunnen direct berichten posten.
Fan Wall Met de Fan Wall kun je berichten en foto's posten. Gebruikers van de App kunnen de informatie op volgorde zien of ontdekken op geolocatie. Kies je in de App voor informatie op geolocatie, dan zien alle app gebruikers die in de buurt van jou zitten dit bericht.
Folder structuur Deze functie is interessant als je jouw App meer wilt gaan gebruiken als een informatieplatform zoals een website, alleen dan voor jouw klanten die de App gedownload hebben.
Foto album Plaats hier alle foto's die je hebt van producten of diensten en laat zien wat je kunt! Maak gemakkelijk een of meerdere albums aan via Picasa, Istagram of met eigen foto's.
Informatie pagina Deze functie is vooral handig als je meer info wilt geven aan je klanten dan in een kort berichtje te vertellen is. Je kunt hier uitleg geven over jouw App en andere wetenswaardigheden. Je kunt deze functie ook gebruiken in combi met een folder, zodat je meer pagina's kunt gebruiken.. zo lijkt het een beetje op een website, maar dan echt en alleen voor jouw klanten!
Invulformulier Wil je dat jouw klanten ook meer informatie bij je kunnen aanvragen, dan is deze functie een goede oplossing. Je kunt een extra formulier aanmaken waar je jouw klanten snel en gemakkelijk hun vraag op kunnen achter laten.
Kalender Laat op je agenda zien wat er te doen is. Ideaal voor events of bijzondere dagen waar jij aandacht voor wilt vragen. Of gewoon handig als JIJ jouw agenda koppelt en je dus altijd weet wat er straks gaat komen.
Klantenkaart Deze functie is de vervanging van de ouderwetse Spaarkaarten, alleen dan digitaal. Jij kunt jouw klanten een beloning geven voor hun klandizie. Je kunt deze functie ook gebruiken door al vooraf een waardepunt toe te kennen voor het donwloaden van de App, als dank!
Kortingsvoucher Kortingen staan gelijk aan klanten en wil jij jouw klanten danken voor het downloaden van jouw App, dan kun je deze klanten belonen met een kortingsbon. Maar je kunt het ook gebruiken om jouw klanten een keer extra te verwennen of nieuwe klanten aan je te binden.
Linken Als je heel veel informatie hebt, is het beter deze functie te gebruiken, waarmee je kunt linken naar je bestaande website of naar externe websites om meer informatie te lezen. Je kunt deze functie natuurlijk ideaal gebruiken om cross platform te werken.
Locaties Heb je meerdere locaties of wil je graag dat jouw klanten jou snel kunnen vinden, neem dan deze functie.
Mcommerce Heb je al een eigen webshop en wil je die intergreren in jouw App, dan bieden wij de mogelijkheid om de de volgende webshops direct op te nemen in jouw App:
 Magento ;  WOO commerce ;  Prestashop ;  SHOPIFY ;  Volusion
Heb je al een andere webshop, laat het ons weten, en we gaan ervoor zorgen dat ook jouw webshop direct kan worden opgenomen in jouw App.
Menukaart Laat jouw gasten alvast de smaak te pakken krijgen. Met deze functie maak je snel een eenvoudige menukaart.
Wil je een uitgebreide menukaart maken, gebruik dan de Catalogus functie.
Muziek Je kunt met deze functie jouw klanten laten genieten van muziek en andere audio bestanden. Houdt wel rekening met eventuele rechten. (Zie voor meer info de website van BumaStenra). Je kunt kiezen uit een Radio feed of stel je eigen playlist samen (via iTunes, Podcast of eigen mp3).
Nieuws Wat is er nieuw? Laat het via deze functie weten, zodat jouw publiek direct op de hoogte is van het meest belangrijke nieuws in jouw organisatie.
Push berichten Dit is wel de functie waar mCommerce een feit door is geworden. mCommerce staat voor het commercieel aanwenden van smartphones en tablets. Heb jij iets te vertellen dat echt belangrijk is voor jouw klanten, laat het dan weten via een pushbericht, dan krijgen alle door jou geselecteerde klanten een bericht dat je iets te vertellen hebt. Je kunt het bericht instellen voor alle App gebruikers of een selectie maken voor een bepaalde groep gebruikers (ahv een Topic zie hieronder), eventueel kun je een specifieke datum selecteren waarop het bericht zichtbaar moet zijn. Gebruik het niet al te vaak, maar je zult zien, dat wanneer je het inzet, het respond zeer hoog zal zijn. Leuk als je echt een mooie actie hebt of nog net een kamer die je vrij hebt en graag verhuurd wil hebben.
Push In App Met deze functie kun je jouw gebruikers bij het opstarten van de App een bericht tonen. Bijvoorbeeld als je iets nieuws hebt toegevoegd of dat je een belangrijke actie hebt. Je kunt het bericht instellen voor alle App gebruikers of een selectie maken voor een bepaalde groep gebruikers (ahv een Topic zie hieronder), eventueel kun je een specifieke datum selecteren waarop het bericht zichtbaar moet zijn.
Push Topic Met deze functie kun je jouw gebruikers de keuze geven of ze bepaalde PUSH berichten wel of niet willen ontvangen. Zo kun je Onderwerpen aanmaken die jouw gebruikers kunnen aan- of uitzetten. Staat het onderwerp AAN, dan ontvangen diegene een PUSH bericht. Staat het onderwerp UIT, dan ontvangt diegene NIETS. Je kunt bij een onderwerp, meerdere subcategoriën aanmaken, zodat jouw gebruikers nog specifieker kunnen aangeven welke informatie ze wel en niet willen ontvangen.
Push to Person Met deze functie kun je een bericht sturen naar 1 individu. Handig als je net die ene klant nog een bericht wil sturen omdat je nog iets mist, of om te feliciteren met de verjaardag etc. Om Push to Person te kunnen gebruiken is het noodzakelijk dat gebruikers zich aanmelden op jouw app.Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor jouw app of hoe deze functie binnen jouw wensen kan worden geïntegreerd.
QR Code Scanner Met deze functie kunnen gebruikers van jouw App hun camera activeren om een QR code te scannen.Je kunt een QR code laten verwijzen naar een specifieke URL.
QR Code Coupon Met deze functie kun je een speciale actie maken die je als QR Code kunt inzetten. Wanneer jouw klanten de QR Code scannen kunnen ze bijvoorbeeld gebruik maken van een speciale actie of korting. Je kunt deze functie inzetten tezamen met de "Kortingsvoucher".
Je kunt bijvoorbeeld de QR Code uitprinten of op een iPad naast je kassa tonen.
Radio Met deze functie heb je jouw radiostation altijd onder 1 knop! Plaats de feed van je favoriete radiostation in het veld "Link" en de naam van het station bij "Title".
RSS Deze functie is vooral interessant als je op grote regelmaat informatie wil geven aan jouw klanten, maar ook interessant als je bepaalde websites volgt die voor jouw business van belang zijn. Je kunt hiermee je klanten altijd volledig informeren.
Source code Je kunt in deze functie nagenoeg alle HTML codes gebruiken, inclusief standaard opbouw van pagina's met < head > en < body > en < script >.
Video link Heb je een eigen YouTube kanaal of heb je video's van jezelf of van jouw leveranciers, dan kun je deze functie uitstekend gebruiken. Je kunt aller soorten video's plaatsen, zodat jouw klanten een goede indruk krijgen van jou of de producten die je voert of diensten die je aanbiedt.
WordPress Is jouw website gemaakt in WordPress, dan kun je delen van jouw website gemakkelijk in jouw App opnemen.

 

terug  top