Speciale app voor de financiële dienstverlener

Samenwerking DenK Internet Solutions en Appsky

DenK Internet Solutions is al 15 jaar een gevestigde naam voor financiële dienstverleners als het gaat om webdesign, het ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren en social media.

AppSky is ontstaan in 2014 vanuit de passie en het volle geloof dat hedendaags succesvol ondernemen betekent 24/7 offline- en online communiceren met jouw doelgroep.

Voordeel
DenK Internet Solutions en AppSky zijn onlangs een samenwerkingsverband met elkaar aangegaan wat u als relatie van DenK al direct voordeel oplevert.
 
Nog meer Service
Wilt u uw klanten nog meer service bieden? Dat kan met de enige echte Assurantie App van AppSky.

Met een App van AppSky laat u nooit meer een kans liggen om uw klanten dat bijzondere gevoel te geven waar u voor staat.

De App biedt een unieke mogelijkheid voor onafhankelijke assurantiekantoren (van klein tot groot) om de meerwaarde van het intermediair te onderstrepen ten opzichte van de grote verzekeraars. De App is ontwikkeld vanuit het belang van de persoon die iets overkomt, niet vanuit kosten efficiëntie! Ook biedt de App de mogelijkheid om regelmatig contact te hebben met klanten. Ook als ze even niet bij u langs zijn geweest.

Deze bijzondere App is ontwikkeld in samenwerking met Taylor Mates, onafhankelijk assurantiekantoor. Deze App heeft als uitgangspunt om altijd de juiste hulp te kunnen bieden die een persoon op dat moment nodig heeft! 

De samenwerking met DenK levert u de volgende financiële voordelen:

 1. Opstartkosten: € 235,- (eenmalig, normaal € 275,-)
 2. Maandelijkse kosten: € 35,- per maand (normaal € 50,- per maand)*
 3. Contractduur: 12 maanden
 4. Publiceren Google: Gratis
 5. Publiceren voor Apple $ 99,-**

Bent u ADFIZ lid, dan profiteert u van nog een extra voordeel van eenmalig € 10,- op de Opstartkosten en van € 5,- per maand korting op de Maandelijkse kosten.

* jaarlijks vooruit gefactureerd. Maandelijkse facturering mogelijk.
** sinds 1 november 2017 heeft Apple de regels veranderd waardoor kantoren zelf een Apple Account moeten aanmaken in iTunes. Dit klinkt ingewikkelder dan het is. Er moeten een aantal kleine stapjes doorlopen worden, waar wij u uiteraard volledig bij helpen en stap voor stap door het proces loodsen. Apple rekent voor het Apple ID wel jaarlijkse kosten van $ 99,- per jaar.

Bekijk het artikel op AMWEB
Bekijk het artikel op ADFIZ

Bekijk de demo-video

 

 
 WAT BIEDT DE APP?

 • de App is modulair op te bouwen; bepaal zelf wat in de app moet en wanneer het AAN of UIT moet!
   
 • altijd en 24/7 contact opnemen met uw assurantiekantoor in binnen- en buitenland.
   
 • direct een schade melden via het assurantiekantoor
   
 • belangrijke berichten worden als Push bij de ontvanger gepresenteerd
   
 • PUSH to person stuur een push bericht naar 1 persoon
   
 • eenvoudig 1 op 1 communiceren middels chat en andere directe contact mogelijkheden
   
 • schadeformulier mobiel invullen en direct opsturen inclusief foto's
  Alleen via de App van AppSky kunt u als kantoor een kopie krijgen wanneer een schade gemeld wordt via de SchademeldApp van het Verbond
   
 • compleet overzicht van al uw verzekeringsproducten
   
 • link naar uw online Polismap (meer info)
   
 • direct contact en navigeren naar jouw kantoor
   
 • handige koppelingen naar o.a.EHBO, Politie en SOS international
   

Extra:
Wilt u wijzigingen in het menu of een andere opzet of uitbreiding van het menu? Geen probleem! Laat ons weten wat u wilt, en we gaan kijken naar de mogelijkheden!

Met een App van AppSky laat u dus nooit meer een kans liggen om uw klanten dat bijzondere gevoel te geven waar u voor staat.

Succes gegarandeerd! 

Wie gingen u voor:
Een greep uit kantoren die de App al gebruiken:
Adviesburo Robbe, Assurantiehuis Adviesgroep, Assurantie Groep Horst, Assurantie Service Jan van Veen, Axi-Plan Adviesgroep, Bakker-Bloem, Bex groep, B.H.J. Wiggers Assurantiën, Biemans Makelaardij & Assurantiën, Brandsma, Chris Borgdorff, De Groot Verzekeringen, Fortgens, GHW, Heeres Assurantiën, Helwegen, H. Jansen Groep, Henk Mulderij, Hoeijmakers Groep, Huijerjans Adviesgroep, Lambert Blonk, Lichtendonk, Peramaker, P.J. van Wijngaarden, R.J. de Boer, Schat, Taylor Mates, Van de Witte, Van der Linden, Van Heugten, Veerman Diensten, Vonk Financieel Adviseurs, Witte-Boussen Assurantiën, Wonen & Welzijn

Samenwerking:
AppSky heeft contact met alle serviceproviders en softwarehuizen. Daarnaast heeft AppSky met een aantal partijen een vergaande vorm van samenwerking zoals met DenK Internet Solutions.