open sollicitatie

AppSky nodigt je van harte uit te solliciteren!
Vul onderstaande vragen zo volledig en correct als mogelijk in en druk op verzenden.

Vinden wij jou sollicitatie eruit springen, dan nemen we zo snel als mogelijk contact met je op. Behoor jij tot de gelukkigen, dan sturen we jou eerst een bericht met daarin een datum en tijd opgenomen, wanneer we jou gaan bellen. Mocht je niet kunnen op dat tijdstip, reageer dan zo snel als mogelijk op onze mail en geef ons een nieuwe datum en tijdstip waarop je wel kunnen bereiken. Het gesprek wat we telefonisch met je gaan voeren is doorslaggevend of je door bent naar de volgende ronde of niet. Zorg er dus altijd voor dat je goed bent ingelezen en dat je je goed kan concentreren. 

Zien wij niet voldoende punten om verder met jou te gaan in deze sollicitatieprocedure, dan ontvang je van ons een bericht, dat je niet door bent naar de volgende ronde.

We willen jou in ieder geval bedanken voor jou sollicitatie en zouden graag jou gegevens bewaren. Misschien komt er binnenkort een vacature vrij waarvoor jij de meest geschikte kandidaat bent! 

Vacature : OPEN SOLLICITATIE

AppSky vindt het belangrijk dat we jou in ons team zo goed als mogelijk kunnen plaatsen om de juiste groep te benaderen. Zo zijn wij van mening dat iemand van 40 jaar andere kwaliteiten heeft dan iemand van 20 jaar. Wij willen jouw kwaliteiten optimaal kunnen inzetten om zodoende voor jou en voor ons het hoogst mogelijke rendement te halen. Wij discrimineren dus niet, maar willen het meest haalbare voor iedereen benutten, waarbij jij de belangrijkste factor bent. Wij zoeken mensen in alle leeftijdsgroepen!
Heb je ervaring in sales of call center ervaring, geef dan aan wat je hebt gedaan, voor wie en hoe lang.
Probeer zo duidelijk als mogelijk ons te vertellen waarom wij juist jou moeten hebben en niet iemand anders? Geef aan wat jou goede en slechte eigenschappen zijn; Antwoord je met zo iets als "je moet mij hebben omdat ik goed ben" zijn bij voorbaat kansloos. AppSky is geïnteresseerd in jou als persoon! Wat is jou kracht en kunde waarom wij jou echt moeten hebben? Vertel het ons!
Schrijf hier alles wat jij van belang vindt dat wij moeten weten of waar wij rekening mee moeten houden!
Stuur jouw meest recente CV als PDF
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf.

Zodra je op Verstuur drukt gaan we jou aanvraag beoordelen. Hoe origineler en eerlijk jij hebt geantwoord en ons hebt overtuigd van het feit dat wij jou moeten hebben, hoe groter de kans is dat je wordt geselecteerd.

Zien we toch niet voldoende aanknopingspunten voor jou binnen AppSky, dan zullen wij jou hierover berichten. Ben je wel door, dan ontvang je van ons een bericht wanneer we jou gaan bellen. Ben je door deze 'belronde' heen, dan zullen we je vragen om jou CV op te sturen en deel te nemen aan ronde 2!

Wij willen vooraf iedereen bijzonder hartelijk danken voor jullie sollicaties en interesse in AppSky.